2021-05-08 07:59:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sok nevetést és kikapcsolódást jeleznek a bolygók

Napi horoszkóp május 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint olyan dolgokat tapasztalsz mostanság, amik miatt megváltozik az életszemléleted: sokkal nyitottabbá válsz, és megérted, mások hogyan sodródnak a tiédtől annyira különböző útra. Ma is lehet egy ilyen tapasztalásod.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerencse melléd áll, kaphatsz, vagy nyerhetsz valamit. Az is lehet, hogy ez nem egy tárgy, hanem egy érzés, például valaki rokonszenve, segítsége. Mutasd ki a hálád érte!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kissé csalódott lehetsz, mert nem jött be egy számításod. Mi lenne, ha inkább nem gondolkoznál előre és nem terveznél el mindent olyan pontosan? Hagyd, hogy alakuljanak a dolgaid, és meglátod, minden elrendeződik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Örömteli napok várnak a Rák jegy szülötteire. Gondtalanul, és persze viszonylag eseménytelenül is telnek a napjaid. Ez azonban jó időszakot teremt arra, hogy valami nagyot alkoss. Akár a házad táján, akár a lelkedben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Több nehézséggel is szembe kell nézned ma. Ha sikerül megőrizned a nyugalmad, gyorsabban, és kedvezőbb irányba fordíthatod meg a rosszul induló folyamatokat. A legtöbb gyógyírt a szerelem adhatja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A korábbi munkának most érik be a gyümölcse: előléptetnek, elismerik az eredményeidet. Nem csoda, hagy úgy érzed, hogy a cél érdekében túlhajtottad magad. Pihenj, lassíts a héten! Mesterien tudod leszerelni a kedvesedet, amikor elveszíti a türelmét. Ezt is bizonyíthatod most.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Remek napod lesz, érzed, mennyien szeretnek, és most a szerelmet is, ha mégoly heves is, valahogy könnyedebben éled meg. Sok nevetést és kikapcsolódást jeleznek a bolygók.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A megérzéseid nagyon felerősödnek, és mást súgnak, mint a racionális meggondolás. Nem véletlen: az intuícióddal összeraksz olyan részleteket is, amelyek még rejtve vannak mások elől. Hallgass tehát a belső sugallatodra!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Minden változás belülről jön: ezt senki nem tudhatja jobban nálad. Az első lépés mindig az elképzelés, jó és rossz értelemben egyaránt. Persze, ha valaki nehézségeket őriz az emlékeiben, akkor nem könnyű ebből szabadulni. De lehetséges!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Higgadt és kiegyensúlyozott vagy, legalábbis a látszat szerint. Ez sokakat arra késztet, hogy hozzád forduljanak tanácsért, vagy segítségért. Az is előfordulhat, hogy a saját családodban válsz közvetítővé az emberek között.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma áldott napod lesz, valahogy maguktól elsimulnak a problémák, amik pár napja, hete még megoldatlanul nyomasztottak. A szerelemben is ezt tapasztalod: hirtelen eltűnnek a bosszantó konfliktusok, viták.


Halak: II. 19. - III. 20.

Jókedvűen kezdődik a nap, és úgy is folytatódik. És nemcsak valami felületes jókedv ez csupán, inkább megbékélés, hála. Ha sokat vagy a természetben, pláne ha teszel egy sétát valamelyik vízparton, még inkább érezheted ezt a jótékony energiát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: